Όροι Χρήσης

/
Όροι Χρήσης

O ιστοτοπος www.kyriakos4epoxes.gr ειναι ενα ηλεκτρονικο εμπορικο καταστημα πωλησης προϊοντων και υπηρεσιων μεσω του Διαδικτυου (στο εξης καλουμενο ηλεκτρονικο καταστημα η ιστοτοπος) που δημιουργησε και λειτουργει η εταιρεια με την επωνυμια ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (στο εξης χαριν συντομιας η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ).

Οι κατωθι οροι και προϋποθεσεις θα εφαρμοζονται για την χρηση του ηλεκτρονικου καταστηματος με το εμπορικο σημα kyriakos4epoxes.gr το οποιο βρισκεται στην ηλεκτρονικη διευθυνση kyriakos4epoxes.gr .Καθε χρηστης που εισερχεται και συναλλασσεται η κανει χρηση των υπηρεσιων του ηλεκτρονικου καταστηματος (στο εξης καλουμενος για συντομια “επισκεπτης” η/και “χρηστης” η “πελατης” αναλογως του αν περιοριζεται σε επισκεψη μονον στο καταστημα η πραγματοποιει και παραγγελια και πωληση προϊοντων και υπηρεσιων) θεωρειται οτι συναινει και αποδεχεται ανεπιφυλακτα τους κατωτερω ορους που εδω διατυπωνονται, χωρις καμια εξαιρεση. Εαν καποιος χρηστης δεν συμφωνει με αυτους τους ορους, τοτε οφειλει με ευθυνη του να αποσχει απο την επισκεψη, τη χρηση του ιστοτοπου καθως επισης και απο καθε συναλλαγη η χρηση των υπηρεσιων του ηλεκτρονικου καταστηματος.

Γενικοι οροι

Η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ διατηρει το δικαιωμα να τροποποιει η να αναθεωρει ελευθερα τoυς ορους και τις προϋποθεσεις χρησης και συναλλαγων απο τον ηλεκτρονικο καταστημα, οποτεδηποτε το κρινει αναγκαιο, αναλαμβανει δε την υποχρεωση να ενημερωνει τους καταναλωτες για οποιανδηποτε μεταβολη, μεσα απο τις σελιδες του παροντος ηλεκτρονικου καταστηματος. Οι συμβασεις μεσω του ηλεκτρονικου καταστηματος καταρτιζονται στην Ελληνικη γλωσσα.
Παρεχομενες πληροφοριες & Προϊοντα

H ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ δεσμευεται ως προς την ακριβεια, την αληθεια και την πληροτητα των πληροφοριων που παρατιθενται στο ηλεκτρονικο καταστημα, σε οτι αφορα την ταυτοτητα της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ οσο και τις παρεχομενες μεσω του ηλεκτρονικου καταστηματος, συναλλαγες. Η εταιρια, στα πλαισια της καλης πιστης, δεν ευθυνεται και δεν δεσμευεται απο καταχωρησεις ηλεκτρονικων δεδομενων που εγιναν εκ σφαλματος/παραδρομης κατα την κοινη πειρα και δικαιουται να προβαινει σε διορθωση αυτων οποτεδηποτε αντιληφθει την υπαρξη τους.

Περιορισμος ευθυνης

Η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ στα πλαισια των συναλλαγων της απο το ηλεκτρονικο καταστημα δεν ευθυνεται και δεν υπεχει υποχρεωση αποζημιωσης για οποιαδηποτε τυχον βλαβη η ζημια προκυψει απο την ακυρωση παραγγελιων, απο τη μη εκτελεση η απο την καθυστερηση εκτελεσης τους, για οποιαδηποτε αιτια. Δεν εγγυαται τη διαθεσιμοτητα των προϊοντων που εκτιθενται στο ηλεκτρονικο καταστημα, αλλα ενημερωνει με βαση τα τηρουμενα στοιχεια για την διαθεσιμοτητα η μη τον ενδιαφερομενο πελατη και αναλαμβανει σε περιπτωση μεταβολης των στοιχειων αυτων, να ενημερωνει εγκαιρα τους πελατες περι της μη διαθεσιμοτητας οποτε και στην περιπτωση αυτη δεν υπεχει καμια περαιτερω ευθυνη. Το ηλεκτρονικο καταστημα παρεχει το περιεχομενο (λχ πληροφοριες, ονοματα, φωτογραφιες, απεικονισεις), τα προϊοντα και τις υπηρεσιες που διατιθενται μεσω του διαδικτυακου τοπου “οπως ακριβως εχουν”. Σε καμια περιπτωση η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ δεν ευθυνεται αστικως η ποινικως για οποιαδηποτε ζημια (θετικη, ειδικη η αποθετικη, η οποια ενδεικτικα και οχι περιοριστικα, διαζευκτικα η/και σωρευτικα συνισταται σε απωλεια κερδων, δεδομενων, διαφυγοντα κερδη, χρηματικη ικανοποιηση κλπ.) που τυχον θα υποστει επισκεπτης του ηλεκτρονικου καταστηματος η τριτος απο αιτια που εχει σχεση με τη λειτουργια η μη η/και τη χρηση του διαδικτυακου τοπου η/και σε αδυναμια παροχης υπηρεσιων η/και προϊοντων η/και πληροφοριων που διατιθενται απο αυτον η/και απο τυχον μη επιτρεπομενες παρεμβασεις τριτων σε προϊοντα η/και υπηρεσιες η/και πληροφοριες που διατιθενται μεσω αυτου.

Δικαιωματα πνευματικης ιδιοκτησιας

Ολο το περιεχομενο του ηλεκτρονικου καταστηματος, συμπεριλαμβανομενων και των διακριτικων τιτλων, σηματων, εικονων, γραφικων, φωτογραφιων, σχεδιων, κειμενων κ.λ.π. αποτελουν την πνευματικη ιδιοκτησια της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ και προστατευονται κατα τις σχετικες διαταξεις του ελληνικου δικαιου, του ευρωπαϊκου δικαιου και των διεθνων συμβασεων η πνευματικη ιδιοκτησια τριτων για την οποια η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ εχει λαβει αδεια χρησης για τις δικες της αποκλειστικα αναγκες και για τη λειτουργια του ηλεκτρονικου καταστηματος. Απαγορευεται οποιαδηποτε αντιγραφη, μεταφορα η δημιουργια παραγωγης εργασιας με βαση το περιεχομενο αυτο η παραπλανηση του κοινου σχετικα με τον πραγματικο παροχεα του ηλεκτρονικου καταστηματος. Η αναπαραγωγη, επανεκδοση, φορτωση, ανακοινωση, διαδοση η μεταδοση η οποιαδηποτε αλλη χρηση του περιεχομενου με οποιοδηποτε τροπο η μεσο για εμπορικους η αλλους σκοπους επιτρεπεται μονο κατοπιν προηγουμενης εγγραφης συναινεσης της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ η οιουδηποτε αλλου δικαιουχου των πνευματικων δικαιωματων. Τα ονοματα, εικονες, λογοτυπα και διακριτικα γνωρισματα που παρατιθενται και περιγραφουν το ηλεκτρονικο καταστημα με το εμπορικο σημα kyriakos4epoxes.gr η τα προϊοντα η τις υπηρεσιες της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ η τριτων μερων, αποτελουν περιουσιακα στοιχεια της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ η των τριτων μερων αντιστοιχα, προστατευομενα απο τους σχετικους νομους περι εμπορικων σηματων. Η χρηση τους στον ηλεκτρονικο καταστημα δεν παρεχει σε καμμια περιπτωση αδεια η δικαιωμα χρησης τους απο τριτους.

Ευθυνη Χρηστη

Ο χρηστης/πελατης συμφωνει και αναλαμβανει να χρησιμοποιει τις υπηρεσιες, τις πληροφοριες και τα δεδομενα του ηλεκτρονικου καταστηματος οπως ο νομος προβλεπει και με βαση τους κανονες της καλης πιστης και των συναλλακτικων ηθων. Υποχρεουται να μη χρησιμοποιει τo ηλεκτρονικο καταστημα με το εμπορικο σημα kyriakos4epoxes.gr για: 1. αποστολη, δημοσιευση, αποστολη με e-mail η μεταδοση με αλλους τροπους οποιουδηποτε περιεχομενου που ειναι παρανομο για οποιοδηποτε λογο, προκαλει παρανομη προσβολη και βλαβη στην ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ η σε οποιονδηποτε τριτο ειτε προσβαλλει την εμπιστευτικοτητα η το απορρητο πληροφοριων οιουδηποτε προσωπου 2. αποστολη, δημοσιευση, αποστολη με e-mail η μεταδοση με αλλους τροπους οποιουδηποτε περιεχομενου που προκαλει προσβολη των χρηστων ηθων, κοινωνικων αξιων, της ανηλικοτητας κ.λ.π. 3. αποστολη, δημοσιευση, αποστολη με e-mail η μεταδοση με αλλους τροπους οποιουδηποτε περιεχομενου για το οποιο οι χρηστες δεν εχουν δικαιωμα μεταδοσης συμφωνα με το νομο η τις εν ισχυ συμβασεις (οπως εσωτερικες πληροφοριες, ιδιοκτησιακες και εμπιστευτικες πληροφοριες που αποκτηθηκαν η αποκαλυφθηκαν ως μερος εργασιακων σχεσεων η που καλυπτονται σε συμφωνιες εμπιστευτικοτητας), 4. αποστολη, δημοσιευση, αποστολη με e-mail η μεταδοση με αλλους τροπους οποιουδηποτε περιεχομενου το οποιο παραβιαζει οποιαδηποτε ευρεσιτεχνια, εμπορικο σημα, εμπορικο μυστικο, πνευματικα δικαιωματα η αλλα ιδιοκτησιακα δικαιωματα τριτων καθε ειδους, 5. αποστολη, δημοσιευση, αποστολη με e-mail η μεταδοση με αλλους τροπους οποιουδηποτε υλικου το οποιο περιεχει ιους λογισμικου η οποιουσδηποτε αλλους κωδικες, αρχεια η προγραμματα που εχουν σχεδιαστει με σκοπο την διακοπη, την προκληση βλαβης, την καταστροφη η τον εξοπλισμο της λειτουργιας οποιουδηποτε λογισμικου η υλικου υπολογιστων, 6. ηθελημενη η αθελητη παραβαση της ισχυουσας νομοθεσιας η των διαταξεων, 7. παρενοχληση τριτων με οποιοδηποτε τροπο, 8. συλλογη η αποθηκευση προσωπικων δεδομενων σχετικα με αλλους χρηστες.
Περιορισμενη αδεια

Το kyriakos4epoxes.gr, υπο τους ορους και τις προϋποθεσεις που τιθενται στο παρον και ολους τους εφαρμοστεους νομους και κανονισμους, σας χορηγει ενα μη αποκλειστικο, αμεταβιβαστο, προσωπικο, περιορισμενο δικαιωμα προσβασης, χρησης και παρουσιασης αυτης της ιστοσελιδας και των περιεχομενων στοιχειων της. Αυτη η αδεια δεν αποτελει μεταβιβαση τιτλου στην ιστοσελιδα και στα στοιχεια της και υποκειται στους ακολουθους περιορισμους: (1) πρεπει να διατηρειτε σε ολα τα αντιγραφα της ιστοσελιδας και των στοιχειων της, ολες τις επισημειωσεις που αφορουν πνευματικα δικαιωματα και αλλα ιδιοκτησιακα δικαιωματα και (2) δεν μπορειτε να τροποποιησετε την ιστοσελιδα και τα στοιχεια της με κανενα τροπο η να αναπαραγετε η να παρουσιασετε δημοσιως, η να διανειμετε η με αλλο τροπο να χρησιμοποιησετε την ιστοσελιδα και τα στοιχεια της για οποιοδηποτε δημοσιο η εμπορικο σκοπο, εκτος εαν αλλως επιτρεπεται με το παρον.

Συνδεσμοι στον δικτυακο τοπο kyriakos4epoxes.gr

Οι συνδεσμοι (links) που περιλαμβανονται στο ηλεκτρονικο καταστημα, οδηγουν σε σελιδες του καταστηματος η σε καποιες περιπτωσεις οδηγουν το χρηστη να μεταβει απο αυτο (ηλεκτρονικο καταστημα) σε ιστοσελιδες τριτων παροχων, επιχειρησεων κ.λ.π. Οι συσχετιζομενες αυτες ιστοσελιδες δεν βρισκονται υπο τον ελεγχο της ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗΣ και η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ δεν φερει ουδεμια ευθυνη για τα περιεχομενα οποιασδηποτε τετοιας ιστοσελιδας η οποιουδηποτε συνδεσμου που περιλαμβανεται σε μια συσχετιζομενη ιστοσελιδα, η οποιωνδηποτε αλλαγων η ενημερωσεων σε τετοιες ιστοσελιδες. Η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ δεν ευθυνεται για τις εκπομπες του διαδικτυου η για την οιασδηποτε μορφης μεταδοση που λαμβανεται απο οποιαδηποτε συνδεδεμενη ιστοσελιδα. Η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ παρεχει αυτους τους συνδεσμους στο ηλεκτρονικο της καταστημα, μονο για τη διευκολυνση της χρησης του ηλεκτρονικου καταστηματος, η χρηση τους δεν ειναι υποχρεωτικη για τον επισκεπτη/πελατη και το γεγονος οτι διαλαμβανονται στο ηλεκτρονικο καταστημα δεν υποδηλωνει οτι η ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΕΛΕΝΗ εγκρινει η αποδεχεται το περιεχομενο τους.

Πληκτρολογήστε και μετά πατήστε Enter

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.